Rengøring af solceller

Det er en god ide med en fast aftale om rengøring af solceller. For skal dine solceller skabe mest muligt strøm af solens lys, kræver det, at de er rene. For ligesom vinduer bliver overfladen på solcellerne beskidte og mindre gennemsigtige, ligesom der med tiden kan dannes grobund for mos og andre vækster, hvis solcellerne ligger på taget. Rengøring af solceller? Det klarer vi også hos Hjertmann Service.

Du kender det sikkert alt for godt fra dine vinduer. Der skal ikke meget skidt til, før det bliver svært at se ud – og selv om regnvandet vasker noget af skidtet væk, er det langt fra nok til at rengøre vinduerne. I stedet kan snavs, kalk og andre urenheder i regnvandet ligefrem bidrage til at gøre vinduerne mere beskidte.

Nøjagtig lige sådan er det med solceller, uanset om de ligger på taget eller står på særlige anlæg på jorden. Her er det ekstra vigtigt, at overfaldeglasset på solcellerne er klart og let gennemskinneligt. For det er lyset, der danner elektriciteten i solcellerne, ikke solens varme sådan som det kendes fra et solvarmeanlæg.

Kalkpletter nedsætter effektiviteten af dine solceller

Bruges der almindeligt vand fra vandhanen, når solcellerne skal vaskes, aflejres kalket i vandet som kalkpletter, der lægger sig i et jævnt lag hen over solcellerne. De gør glasoverfladen mindre gennemskinnelig for solens stråler, hvorfor udnyttelsesgraden af solcellerne forringes.

Samtidig kan kalkpletterne danne grobund for yderligere snavs, algevækst og i yderste konsekvens mos og andre bevoksninger. Det skygger for solens stråler og nedsætter effektiviteten af din solcelleanlæg yderligere.

Lad en fagmand klare rengøringen af dine solceller

Skal du sikre dig den mest effektive rengøring, skal du bestille en fagmand til opgaven. Hos Hjertmann Service rengør vi solcelleanlæg med kalkfrit vand fra vores eget rentvandsanlæg.

Selve rengøringen foretaget med vandførende teleskopstænger, så både du og vi undgår, at skulle gå oppe på taget eller hvor solcellerne nu er placeret. Samtidig anvender vi heller ingen kemiske produkter i forbindelse med rengøringen – udelukkende rent, kalkfrit vand fra vores rentvandsanlæg.

Få et uforpligtende tilbud på en aftale om rengøring af solceller

Skal du sikre dig, at du altid har den bedste udnyttelsesgrad af dit solcelleanlæg, bør du tegne et abonnement på rengøring af solceller hos Hjertmann Service. Så kommer vi og vasker dine solceller efter en nøje aftalt plan, der svarer til det rengøringsbehov, dine solceller har. Det afhænger af solcellernes placering og hvilke forureningskilder der er i nærheden af solcellerne.

Kontakt os allerede i dag og aftal en tid til, hvornår vi skal komme forbi og give dig et gratis og helt uforpligtende tilbud på regelmæssig rengøring af solceller.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!