Skiltevask

Skiltevask er et meget overset vedligeholdelsesmæssigt område, hvis man skal dømme efter de mange beskidte firma- og profilskilter, der står rundt langs de danske veje. Men hvis et rodet skrivebord karakteriserer et rodehoved, hvad siger et beskidt skilt så om dit firma?

Ja, du kender sikkert godt det gamle mundheld om det rodede skrivebord. Så hvis logikken hos folk fungerer på samme måde, når det gælder beskidte skilte, er det nok en god ide lige at få tjekket, hvor rene jeres vej- og facadeskilte er.

Skiltene er det første, folk ser

For når der kommer kunder eller gæster og besøger jer, er skiltene det første indtryk, de besøgende får af jeres firma. Det skal helst være så positivt som muligt og det hjælper et beskidt skilt bestemt ikke på.

Samtidig er rene og pæne skilte meget lettere at læse end et snavset skilt. Ingen kan være i tvivl om hvem der bor her, ligesom eventuelle budskaber på skiltet kan læses klart og tydeligt.

Skiltevask

Skiltevask? Det klarer Hjertmann Service

Heldigvis er det lige så let at få vasket firmaets skilte, som det er at få pudset vinduerne. Det klarer Hjertmann Service nemlig også – uanset om vi pudser jeres vinduer i forvejen eller ej.

Skiltevask kan nemlig aftales på samme måde som vask af vinduer, hvor vi kommer med faste intervaller og vasker alle jeres skilte – både facadeskilte og alle skilte ved indkørsler, på parkeringspladser og ved indgange eller porte.

Hvor lang tid der skal gå mellem hver gang, vi kommer og vasker skilte, afhænger naturligvis helt af, hvor hurtige skiltene bliver beskidte. I vinterhalvåret er behovet oftest større og intervallerne derfor kortere.

Anvender I os allerede til at vaske jeres vinduer, kan vi også aftale, at vi tager et tjek af jeres skilte, hver gang vi kommer og pudser vinduer. Så kan vi lige tage de skilte med, der trænger eller tage skiltene efter en fast aftalt cyklus i forbindelse med vinduesvasken.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på skiltevask

Trænger jeres skilte også til en gang skiltevask, så kontakt Hjertmann Service og få et gratis og uforpligtende tilbud på skiltevask. Så har I altid et klart og nypudset image, der giver et godt førstehåndsindtryk til alle besøgende.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!