Vinduespudser i Augustenborg – så ring til Hjertmann

Er du din egen vinduespudser i Augustenborg, er der sikkert andre ting, du hellere vil foretage dig. Det får du mulighed for, hvis du overlader vinduespudsningen til Hjertmann Service. Vi kommer fra Sønderborg, men er tit i Augustenborg for at pudse vinduer. Så nu ved du, hvorfor naboens vinduer altid er så pæne.

Har du ligesom alle andre et lettere traumatiseret forhold til vinduespudsning, forstår vi det godt. For det er slet ikke så nemt, som det ser ud til, når du ser en professionel vinduespudser i aktion med vinduesskraber og pudseklud.

Det er nemt at overse et hjørne, når du står og pudser i sollyset udenfor – og der skal ikke ændres meget på trykket af vinduesskraberen, før du får lavet en stribe, når du kører vinduet over. Det allermest ærgerlige er, at du oftest først opdager det, når du kommer indenfor og kigger ud. Så er det en ommer, der yderligere besværes af, at du skal til at finde alt dit udstyr til vinduespolering frem igen.

Det allerværste og mest flove er, hvis du ikke opdager hverken striber eller helligdage, før dine gæster gør det. Mangt en familiesammenkomst er blevet forpestet af svigermors lange, belærende snakke om, hvordan du udfører en ordentlig vinduespolering.

Undgå selv at stå som vinduespudser i Augustenborg

Men glem trygt alt om vinduespudsning og ødelagte familiesammenkomster. Ring til Hjertmann Service i stedet. Vi pudser vinduer for både firmaer, institutioner og private og har gjort det i over 20 år. Heraf har vi flere kunder i Augustenborg, som har brugt os næsten lige siden starten.

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi har prøvet at pudse alle de vinduestyper, du kan drømme om på alle de mest umulige placeringer. Så vi kender alle trickene og ved, hvordan vi får skabt det bedste resultat – selv i regn- og frostvejr.

Vi ved også, at der er stor forskel på, hvor beskidte dine vinduer bliver, og deraf hvor tit de skal pudses. For der er stor forskel på, om du bor lige ud til omfartsvejen ud mod Fynshav, eller din bolig ligger inde i et af parcelhuskvartererne på Midtkobbel eller Primulavej. 

Så vælger du os til at pudse dine vinduer, får du en vinduespudser, der både kender alle dine vinduers hemmeligheder og sørger for at komme tids nok til, at dine vinduer aldrig virker beskidte.

Den præcise vinduespudser i Augustenborg

Men selv om vinduespudsning handler om at give dig rene vinduer, har vores 20 år i branchen også lært os, at det i lige så høj grad handler om at overholde vores aftaler. For der er ikke noget værre, end hvis vinduespudseren er forsinket eller helt udebliver uden grund – eller kommer for tidligt, så du måske ikke er nået at komme i tøjet endnu. Begge dele kan være lige ubelejligt.

Så vil du have en vinduespudser, der holder jeres aftaler og altid kommer til aftalt tid, skal du vælge Hjertmann Service. Vi pudser både for private, offentlige, firmaer og butikker – og har du f.eks. facade- eller andre skilte eller solcelleanlæg, kan vi også rengøre dem.

Vi klarer også store glasfacader – helt uden stiger eller lifte. For med vores særlige vinduespudserudstyr, kan vi klare de fleste opgaver fra jorden.

Skal vinduerne pudses? Så ring til Hjertmann Service. Vi kommer til tiden hver gang og giver dig klarsyn for alle pengene!

 

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!