Mangler du en vinduespudser i Bredebro?

Træt af vandpjaskeri, striber og helligdage, som griner dig i ansigtet på en solskinsdag? Så gør som dine naboer og få poleret vinduerne af Hjertmann Service. Vi har over 20 års erfaring, og mange af vores kunder i Bredebro har været med siden starten. Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med vinduespoleringen.

Har du først en gang forsøgt dig som vinduespudser, ved du, at det slet ikke er så legende let, som det ser ud, når en professionel vinduespudser tager fat. For det er nemt at få lavet striber eller helligdage. Dem opdager du først, den dag hele familien sidder bænket om kaffebordet, og kan pege fingre af dig.

Der er også alt besværet med at slæbe vand, trappestiger og pudsegrej hele vejen rundt om huset. Nogle steder er du også nødt til at have noget med at stille trappestigen på, så den ikke går i jorden. Og så er der udfordringen med vinduerne helt oppe i gavlen eller på førstesalen af huset.

Når vinduerne skal klares indvendigt, skal alting flyttes, og du skal passe ekstra på med ikke at spilde vand, eller at hunden, katten, ungerne eller du selv ikke får væltet vandspanden.

Jo, der er meget besvær forbundet med at pudse vinduer.

Lad en professionel vinduespudser komme til i Bredebro

Så er det meget nemmere at overlade det hele en professionel vinduespudser – selv om du hurtigt kommer i tvivl om, hvorvidt det virkelig var nødvendigt. For her er der meget mere fart over feltet og det hele ser legende let ud.

Vælger du Hjertmann Service til opgaven, sådan som mange af dine naboer i Bredebro har gjort, er der heller ikke problemer med bløde bede eller vinduer, som sidder højt oppe.

Vi kan nemlig pudse alle vinduer nede fra jorden ved hjælp af vores særlige pudseudstyr. Derfor slipper vi for at skulle slæbe rundt på stiger eller for at skulle leje en dyr lift, hvis det er en stor glasfacade på et firmadomicil eller et butikscenter, vi skal polere.

Det handler ikke kun om rene vinduer

Mange af vores kunder har som sagt været med os lige siden starten for over 20 år siden. Så vi må være rigtig gode til at pudse vinduer. Men der er også noget andet, vi er rigtig gode til.

Det er at komme til tiden eller at give besked, hvis vi bliver forsinket eller forhindrede. Det med punktligheden er især vigtigt i en branche, hvor det er lige uheldigt både at komme for tidligt og for sent. Samtidig ved vi, at der ikke er noget værre, end at stå med beskidte vinduer forbi vinduespudseren har brændt dig af, og du ikke ved, om eller hvornår han eller hun så kommer.

Få pudset vinduer på abonnement

På grund af vores mange års erfaring, kan vi også nemt sammensætte et abonnement på vinduespudsning til dig, der sikrer, at du altid har rene vinduer. For der er stor forskel på, hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte, alt efter om du bor inde midt i Sct. Hansvej-kvarteret eller lige ud til hovedvejen.

Så vælger vi bare en fast cyklus på 4 uger mellem hver vinduespolering, får vi pudset for sjældent nogen steder og alt for tit andre steder. Den viden har sparet især vores privatkunder for mange penge gennem årene.

Vi pudser vinduer hos alle

Det er ikke kun private, vi pudser vinduer for. Vi klarer også vinduerne i butikken, firmaet eller den offentlige institution. Vi kan også pudse solceller, skilte og alt muligt andet, der trænger til en regelmæssig polering – undtagen sølvtøj, det er ikke lige vores branche.

Så vil du slippe for at være din egen vinduespudser i Bredebro? Så kontakt Hjertmann Service i dag!

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!