Vinduespudser i Broager – det klarer Hjertmann!

Er du selv nødt til at give den som vinduespudser i Broager, er der sikkert alt muligt andet, du hellere vil foretage dig. For det er ikke nemt at pudse vinduer. Så hvorfor ikke lade Hjertmann Service klare det for dig? Vi har allerede mange kunder i Broager. Det er derfor naboens vinduer altid er så irriterende rene og pæne.

Der er ikke mange, som synes, at vinduespudsning er verdens sjoveste beskæftige Med mindre altså du er professionel vinduespudser og har været det i lige så mange år som Hjertmann Service. Så bliver det til en ren sport at pudse vinduer.

Men står du selv med opgaven, ved du godt, hvor surt det er. For det er nemt at få lavet striber og overse et hjørne, når du er i gang. Det værste er, at den slags oftest først opdages på en solskinsdag, hvor hele familien sidder bænket omkring spisebordet og kigger ud. Det sætter hvert år et tydeligt præg på mange familiesammenkomster, fordi der altid er en eller anden bedrevidende gæst, der absolut vil belære dig om, hvordan du pudser vinduer.

Slip for selv at være vinduespudser i Broager

Men hvorfor gør du ikke som mange af dine naboer i Broager og får Hjertmann Service til at klare vinduespudsningen? Vi har pudset vinduer for både private, institutioner, firmaer og butikker i Broager og på hele Als i over 20 år – og flere af vores kunder har holdt fast i os lige fra starten.

Det har de, fordi vores 20 år i branchen har lært os, at det – udover et godt håndelag for at pudse dine vinduer – især er vigtigt, at vi kommer til aftalt tid. For det er surt at gå og vente på vinduespudseren og ikke vide noget om, hvornår han så kommer, hvis du skal have gæster. Og det er lige så surt, hvis vinduespudseren kommer så meget før tiden, at du ikke er nået at komme i tøjet endnu.

Derfor går vi meget op i at komme til tiden og give besked i god tid, hvis der skulle komme noget uforudset i vejen.

Få pudset vinduer, så de altid er rene

Vores mange år i branchen har også lært os, at vinduer bliver beskidte på forskellig måde, alt efter hvor du bor og hvilket verdenshjørne vinduerne vender imod. Oftest bliver de vestvendte vinduer hurtigere beskidte, fordi det oftest er herfra det blæser i Danmark. Og der er stor forskel på, hvor meget og hvordan vinduerne bliver beskidte, alt efter om du bor lige ud til Brovej eller Storegade eller inde i et af villakvartererne omkring Vesterbakke eller Østerbakke.

Derfor har vi altid et godt bud på, hvor tit du skal have pudset vinduer, hvis du vælger at lave en fast aftale med os. Så slipper du for, nogen sinde igen at komme i samme pinlige situation med beskidte og stribede vinduer til familiesammenkomsten. Hjertmann Serivice kommer til tiden og med det interval, der passer til dine vinduer.

Vi kan også klare store glasfacader på firmadomiciler og butikker – helt uden brug af lift eller stige. Vores specielle vinduespudserudstyr gør det muligt at klare de fleste af vores opgaver fra jorden. Det er både hurtigere og billigere for dig.

Så ring til Hertmann Service i dag. Så rykker vi ud og giver dig rene ruder for alle pengene

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!