Brug for vinduespudser i Christiansfeld? Så ring dog til Hjertmann Service!

Skal det være slut med at være din egen vinduespudser i Christiansfeld? Så gør som dine naboer, og ring til Hjertmann Service. Vi har pudset vinduer for flere af dem næsten lige siden vi startede for over 20 år siden. Så hvis du altid har været misundelig på din nabos rene vinduer, er det nok fordi, det i virkeligheden er os, der har pudset dem.

De fleste bliver temmelig overraskede over, hvor svært det faktisk er at polere vinduer. For det ser jo rasende let og nemt ud, når det er en professionel vinduespudser, der svinger skraberen.

Nogle opdager så ikke, at de få lavet både striber og helligdage på ruderne, før den dag hele familien og måske et par af vennerne er samlet til kaffebord eller frokost. I lyset fra den flotte søndagssol træder alle fejlene tydeligt frem, og sætter en tyk streg under dine manglende evner som vinduespudser.

Det foranlediger altid til, at der er et eller andet bedrevidende familiemedlem, der skal kommentere på dine evner og bruge hele sammenkomsten på at belære dig og alle dem, som gider lytte, om hvordan man pudser vinduer.

Slip for reprimander – tilkald en rigtig vinduespudser til Christiansfeld

Så er det både nemmere – og faktisk også billigere end du tror – at sætte en rigtig, professionel vinduespudser på sagen. Her får du et helt stribe-, plet- og helligdagsfrit resultat på en brøkdel af den tid, det tog dig at pudse vinduerne selv. Samtidig slipper du for timelange foredrag om vinduespudsning, hver gang der kommer gæster – og får lige så rene vinduer som dine naboer (eller renere).

Vælger du os fra Hjertmann Service, slipper du samtidig for at få trådt dine blomsterbede foran huset ned eller at få ridser i murværket efter vinduespudserens stige. For med vores helt specielle udstyr, kan vi pudse vinduer flere etager i vejret, uden at skulle bruge hverken stige eller leje en dyr lift.

Derfor er vi også et populært valg af vinduespudser hos butikker, firmaer og andre steder, hvor de har store glaspartier eller brug for at få pudset vinduer, der sidder flere etage oppe.

Rettidig vinduespudsning i Christiansfeld

Selv om vi er rigtig gode til at pudse vinduer, er vi helt sikker på, at det er noget helt andet, der har skaffet os de mange trofaste kunder i Christiansfeld.

For vi er nemlig også kendt for altid at komme til tiden – og vi kommer hverken for tidligt (hvilket jo også er uheldigt i vores branche) eller for sent eller udebliver aldrig uden at have givet besked. Det giver dig vished om, at du får pudset dine vinduer til aftalt tid. Vi lader aldrig ikke vores kunder i stikken.

Vinduespudsning på abonnement

Hos mange af vores kunder kommer vi med et fast interval og pudser vinduer. Så har de altid rene ruder! Vi kommer dog ikke nødvendigvis med præcis en måned mellem hvert besøg. I stedet tilpasser vi intervallet efter, hvor beskidte ruderne bliver, der hvor du bor.

For der er stor forskel på, hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte, alt efter om du bor ud til Koldingvej eller inde midt i Damgårdsparken. Og hvorfor dog pudse oftere end det er nødvendigt? Den tilgang til en abonnementsordning på vinduespudsning har sparet vores kunder for mange penge gennem tiden.

Alle kan få pudset vinduer hos Hjertmann Service

Som allerede nævnt pudser vi ikke kun vinduer for private. Vi har også mange firmaer, butikker og institutioner som kunder – både i Christiansfeld og resten af det Syd- og Sønderjyske område.

Så skal du have pudset vinduer i Christiansfeld, skal du kontakte os allerede i dag. Så finder vi en tid, hvor det passer dig, at vi kommer og giver dig klarsyn for alle pengene.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!