Er der behov for en vinduespudser i Gråsten, ringer de bare efter Hjertmann Service

Har du givet den som vinduespudser hjemme i Gråsten, ved du allerede, hvor svært det rent faktisk er at foretage en ordentlig vinduespolering. Det ser jo legende let ud, når du ser en professionel vinduespudser i aktion. Det gør det endnu mere paradoksalt, hvorfor naboernes vinduer er så flotte. Men om lidt kender du deres hemmelighed. De ringer nemlig til Hjertmann Service, når de har brug for en vinduespudser i Gråsten eller andre steder i Sønderjylland.

Men behøver ikke at være kongelig, for at have rene og pæne vinduer. For det koster nemlig ikke en fyrstelig formue at få pudset dine vinduer. Det skulle man ellers tro, når man ser, hvor mange der forsøger at spare penge ved selv at stå for vinduespoleringen derhjemme.

Men det ender hurtigt med at skabe større opmærksomhed, end hvis du havde ringet til vinduespudseren. For striber og helligdage har det med at tiltrække sig ubehagelig meget opmærksom, når først du får øje på dem.

Det gør du selvfølgelig først den solbeskinnede søndag eftermiddag, hvor du har hele familien på kaffe. Der afslører de oversete striber og manglende hjørner sig. Derfor ender det med at blive dem og dine evner som vinduespudser, I kommer til at tale om hen over kaffebordet.

Samtidig har enhver familie altid en selvbestaltet ekspert, der nok skal belære dig om, hvordan du kunne have undgået de kedelige uheld. Han eller hun gør det sikkert i en god mening. Men ifølge vores egne erfaringer, kommer de færreste med råd om vinduespolering, som det reelt set er værd at følge.

Få over 20 års erfaring, når du bestiller vinduespudser i Gråsten

I stedet for at skulle høre på alt det øregas, skulle du meget hellere ringe til Hjertmann Service. Det er der allerede mange af dine naboer, som har gjort. Flere af dem har nemlig været kunder hos os hele vejen op gennem de lidt over 20 år, vi har kørt som vinduespolerer i Syd- og Sønderjylland.

Så de må jo have været tilfredse – og det ved vi faktisk godt, hvorfor de har. Det er ikke fordi, vi kan pudse vinduer bedre end (mange af) vores konkurrenter. Næh, det handler om, at vi er en vinduespudser, du kan stole på.

Det betyder, at vi kommer til aftalt tid eller giver besked i god tid, hvis vi skulle blive forhindret. For der er ikke noget værre, end hvis vinduespudseren ikke kommer til tiden. Om det er for sent eller for tidligt er faktisk lige slemt. For kommer vi for tidligt, fanger vi dig måske halvnøgen et eller andet sted i huset, når vi går i gang med vinduespudsningen. Det er næsten mere pinligt, end hvis vi var kommet for sent.

Få vinduespudsning i Gråsten på abonnement

Samtidig tilbyder vi at komme og pudse dine vinduer efter en fast aftalt plan. For dine vinduer bliver hurtigere beskidte, hvis du bor lige ud til Kongevej, end hvis du bor inde midt i Stjerneparken et sted.

På grund af vores store erfaring med vinduespolering, kan vi nemt finde det rigtige interval. Så får du pudset vinduer tilpas rettidigt til, at du undgår kedelige og triste vinduer, uanset hvor du bor.

Vi pudser også vinduer hos erhverv og institution

Har du en butik, et firma, eller er du leder af en institution, kan det også betale sig, at tage en snak med Hjertmann Service om at få pudset vinduer.

Vi klarer alle former for vinduespudsninger – også på høje bygninger uden brug af stige eller lift. Al vinduespudsning foretages fra jorden, og vi klarer også skilte, solcellepaneler og alt muligt andet, der kræver en flot og effektiv polering.

Så kontakt Hjertmann Service med det samme. Så finder vi et tidspunkt inden længe, hvor vi kan komme forbi og pudse vinduer hos dig.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!