Brug for vinduespudser i Guderup? Så ring til Hjertmann!

Har du selv forsøgt dig som vinduespudser i Guderup, undrer det dig måske, hvorfor naboerne har så flotte vinduer. For det er ikke nemt at pudse dem selv. Det ved dine naboer godt. Så de har allerede ringet til Hjertmann Service. Vi pudser vinduer for rigtige mange kunder i Guderup.

Har du set en vinduespudser i aktion, tænker du sikkert, at det der med at pudse vinduer da ikke er noget problem. Men når du så selv har forsøgt dig, opdager du hurtigt, hvor surt det er.

Især fordi du sjældent opdager alle helligdagene og striberne, før den dag du har hele familien på besøg og solen skinner glad ind gennem vinderne. Så er fejlene ekstra nemme at opdage, og der er altid nogen i selskabet, der absolut skal påpege dem.

Det afføder så også tit lange belærende indlæg fra mor, svigermor eller irriterende onkel Åge om, hvordan du skal pudse vinduer, hvis du vil undgå den slags uheld.

Efter sådan en traumatisk oplevelse indser de fleste, at de fremover overlader den slags til fagfolk som f.eks. os hos Hjertmann Service. Vi har pudset vinduer i over 20 år. Så vi kender alle vinduestyper og hvordan de pudses mest optimalt – i både solskin, regnvejr og frost.

Slip for at være din egen vinduespudser i Guderup

Som allerede nævnt har mange af dine naboer i Guderup allerede valgt os som vinduespudser. Vi kommer både hos private, firmaer, butikker og offentlige institutioner rundet om i hele byen og på resten af Als. Og vi må gøre det godt. For flere af vores kunder har været hos os i samtlige lidt over 20 år.

Det skyldes ikke nødvendigvis kun, at vi er gode til at pudsevinduer. For vores 20 års erfaring har nemlig også lært os, at punktlighed, præcision og pålidelighed spiller en stor rolle, når folk skal vælge vinduespudser.

Der er ikke meget ved, hvis vinduespudseren udebliver uden grund. Samtidig er det også surt, både hvis vinduespudseren kommer for sent eller så meget for tidligt, at du ikke er kommet i tøjet endnu.

Derfor går vi op i altid at komme til aftalt tid – og skulle der komme noget i vejen, sørger vi straks for at give besked, så snart vi kan se, at vi bliver forsinkede.

Tegn abonnement på vinduespudsning

Der er stor forskel på, hvor tit du skal have pudset vinduer. Hyppigheden afhænger af, hvor i Guderup du bor. Bor du f.eks. lige ud til Nordborgvej eller Nørregade, sørger trafikken for, at vinduerne hurtigere bliver snavsede, end hvis du bor inde midt i Runevænget et sted.

Vil du sikre dig, at du altid har rene vinduer, kan vi derfor give dig et godt bud på, hvor tit du skal have dem pudset. På baggrund af det kan vi indgå en aftale, så vi kommer helt automatisk, hver gang dine vinduer trænger til en polering.

Vi klarer både vinduer på etagebyggerier og store glasfacader på butikker og firmadomiciler uden behov for hverken stige eller leje af lift. Vores vinduespudserudstyr gør det nemlig muligt at nå det meste fra jorden. Det gør det meget billigere for dig.

Samtidig kan vi desuden pudse solcellepaneler, så du får mest mulig effekt ud af dine solceller. Vi pudser også skilte, så dine kunder altid kan finde dig.

Så uanset hvad du skal have pudset og poleret – så ring til Hjertmann Service allerede i dag og få klart udsyn for alle pengene!

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!