Din vinduespudser i Haderslev

Har du overvejet at finde en vinduespudser i Haderslev, fordi du er træt af beskidte og stribede ruder? Vælger du Hjertmann Service får du garanti for et professionelt resultat uden hverken striber eller helligdage. Vi har 20 års erfaring og kommer overalt i Haderslev og omegn.

Selv om det ser så legende let ud, når du ser en professionel vinduespudser ordne vinduerne, ved du garanteret allerede, hvor svært det rent faktisk er at pudse vinduer. For selv om du måske er godt tilfreds med resultatet, når du står og pudser vinduerne, dukker der næsten altid nogle striber op eller steder, du har overset – og det opdager du selvfølgelig først lige præcist den dag, hvor du har gæster. Eller endnu værre: Gæsterne opdager det og begynder straks at kloge sig på, hvordan du kunne have undgået det.

Slib for pinlige striber og helligdage efter vinduespolering i Haderslev

Vil du gerne undgå den slags pinlige episoder og for at bruge timer på et arbejde, du alligevel aldrig bliver rigtig tilfreds med? Så kontakt os hos Hjertmann Service. Så klarer vi vinduespudsningen for dig.

Vi har pudset vinduer i over 20 år. Så vi har prøvet stort set alle de udfordringer, man kan komme ud for som vinduespudser. Så vi ved alt om, hvordan vi får gjort vinduerne rene, uanset hvad der er kommet på dem, og hvilke påvirkninger det omkringliggende miljø har haft på ruderne.

Der er nemlig stor forskel på, hvor beskidte og af hvad vinduerne bliver beskidte, alt efter hvor du bor. Bor du ved siden af havet, en befærdet vej eller et industriområde, bliver vinduerne væsentligt mere beskidte end hvis du bor ude på landet eller på en stille villavej. Og det tager vi højde for, når vi pudser dine vinduer.

Vi kommer til tiden – hver gang!

Selv om folk naturligvis vurderer os på kvaliteten af vores vinduespudsning, er det dog oftest noget helt andet, der har den største betydning for, hvor godt tilfreds folk er med deres vinduespudser.

For en vinduespudser der ikke kommer til tiden eller som måske helt udebliver uden at give besked, er der ingen kunder, som er glade for. Derfor har vi gjort det til en æressag altid at overholde vores aftaler og komme til tiden – hver gang!

Det er nok derfor, at vi har så mange kunder, som har holdt fast i os lige så længe, som vi har eksisteret. Og det er nok også derfor, vi er ”gået i arv” fra husejer til husejer ved hushandler. Vores altid punktlige og pligtopfyldende tilgang til vores arbejde, har nemlig givet os ry for at være den pålidelige vinduespudser i Haderslev.

Få et godt tilbud på vinduespudsning i Haderslev

Kunne du også tænke dig en vinduespudser, du kan stole på og som leverer topkvalitet hver eneste gang? Vi pudser vinduer for både private, butikker, firmaer og institutioner og indgår vi en fast aftale, giver vi naturligvis en ekstra god pris. Det sikrer dig samtidig, at du altid undgår beskidte vinduer. For med en fast aftale kommer vi med det interval, som dine ruder har brug for, der hvor du bor.

Udfyld formularen her på siden og få tilsendt et tilbud inden for 48 timer. Eller send os en mail eller ring til os. Så finder vi en god pris på pudsning af vinduer hos dig, som bor i Haderslev og omegn.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!