Skal du bruge en vinduespudser i Kolding

Vinduespudsning er sikkert ikke din yndlingsbeskæftigelse, uanset om du bor i Kolding eller andre steder. Men hvorfor også bruge en masse spildte kræfter på at bøvle med vand og vinduesskraber, når du bare kan ringe til Hjertmann Service. Vi pudser vinduer i Kolding og omegn, samt i resten af det syd- og sønderjyske område.

De fleste har prøvet kræfter med at pudse vinduer og ved, at det ikke er helt så let, som når du ser en professionel vinduespudser svinge vinduesskraber og pudseklud. For har du ikke hele tiden en ren og tør skraber, får du hurtigt lavet striber på vinduet. Samtidig er det nemt at komme til at overse et hjørne, når du står udenfor og pudser – men du ser det med det samme, du kommer inden for og ser ud. Og så er det frem med stige, spand og det hele igen og starte forfra.

Desværre er problemet oftest, at de fleste ikke opdager hverken striber eller helligdage, før den dag gæsterne omkring bordet begynder at kommentere på det. Det kan hurtigt udvikle sig til en lang, udmattende snak, hvor alle gerne vil dele deres bedste vinduespudsertrick.

Slip for vinduespudsning i Kolding og omegn

Men hvorfor dog bøvle med at pudse vinduer, når du bare kan ringe til Hjertmann Service. Vi har pudset vinduer for private, firmaer og institutioner i Kolding og omegn i over 20 år. Så vi ved, hvordan vi skal pudse dine vinduer, uanset hvordan vinduerne er udformet og hvor du bor.

For der er nemlig forskel på, hvor beskidte og af hvad vinduerne bliver beskidte, alt efter om du bor lige ud til en stærkt trafikeret hovedfærdselsåre, ved eller i et industriområde eller du bor inde midt i et villakvarter eller ude på landet. Tilsvarende giver vinduer i et sommerhus inde midt i en skov eller ude ved havet nogle helt andre udfordringer.

Vinduespudsning til tiden

Faktisk har vores 20 års erfaring givet os en vigtig indsigt, når det kommer til vinduespudsning. Eller rettere: Det handler slet ikke om selve vinduespudsningen eller kvaliteten af den. Nej, det handler om at være til at regne med og om at overholde sine aftaler.

For der er ikke noget værre, end når vinduespudseren udebliver uden at have fortalt det på forhånd, ligesom det er lige irriterende om han kommer for tidligt eller for sent. I begge tilfælde kan det være ubelejligt.

Så hvis der er en ting, som vi har lært over de 20 år, vi har været i gang, så er det, at være pligtopfyldende, holde hvad vi lover og komme til aftalt tid – og det kan du regne med, hvis du vælger Hjertmann Service.

Sikker vinduespudsning i Kolding og omegn

Vi tilbyder også pudsning af skilte og solcelleanlæg. Så er du sikker på, at kunderne altid kan finde dig og at du ikke mister indtjening, fordi solcellerne er blevet beskidte.

Så uanset om du bor i lejlighed, hus, har en butik eller et firma eller har ansvaret for vinduespudsningen i en institution, er det sikre valg at kontakte os hos Hjermann Service. Vi kommer tid tiden hver gang! Det kan du stole på!

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!