Nu er det slut med at lege vinduespudser i Løgumkloster

Leger du stadig selv vinduespudser i Løgumkloster? Så ved du, hvor svært det rent faktisk er at polere vinduer. Men hvorfor dog ikke gøre som dine naboer? For de fleste af dem har du sikkert godt bemærket, altid har nypudsede vinduer. Det skyldes, at de har en fast aftale med os hos Hjertmann Service. Vi har pudset vinduer i Løgumkloster i næsten 20 år – og vi kan også polere dine!

Hjemme hos dig er vinduespudsningen nok heller ikke den mest populære rengøringstjans at få, vel? For dels er der alt bøvlet med at slæbe trappestiger, vandspand og pudseklude rundt om huset og så er der selve det med at polere vinduerne.

Det er nemlig slet ikke så nemt, som det ser ud, når en professionel vinduespudser tager fat. Heller ikke selv om du har købt en af de der smarte maskiner, de reklamerer med i fjernsynet og på nettet. For de skal stadig køres op og ned ad ruden. Derfor er det lige så let at lave striber og helligdage med den, som hvis du brugte en god gammeldags svaber og en pudseklud.

Det værste er næsten, at du først opdager eventuelle fejl og mangler ved vinduespoleringen, den dag solen skinner. Der sidder hele familien måske bænket om bordet og kan så pege fingre af dine evner som vinduespudser.

Brug en vinduespudser i Løgumkloster med over 20 års erfaring

Men hvordan kan det så være, at så mange af naboerne altid har nypudsede ruder – og det bestemt ikke ser ud som om, at de er fulde af striber eller helligdage.

Enten er det fordi, du ikke kan se fejlene over hækken, eller også er deres hemmelighed, at de har en fast aftale med os hos Hjertmann Service. Vi har pudset vinduer for adskillige både private, butikker, firmaer og offentlige institutioner i Løgumkloster i de over 20 år, som vi har pudset vinduer i det syd- og sønderjyske område.

Så det kunne jo tyde på, at vi var gode til vores arbejde. Det synes vi da også selv, at vi er. Men faktisk tror vi lige så meget, at det handler om, at vi altid overholder vores aftaler og kommer punktligt til tiden. Hverken for tidligt (det kan jo også meget nemt blive pinligt) eller for sent. Og kommer der noget i vejen, giver vi besked i god tid.

Så vælger du Hjertmann Service, kommer du aldrig til at stå med beskidte vinduer, fordi vi er udeblevet uden grund.

Få pudset vinduer med en fast aftale

Ligesom andre vinduespudserfirmaer tilbyder vi en ordning, hvor vi kommer med et aftalt, fast interval og pudser dine vinduer. Fordi vi har så stor erfaring, kan vi bedre vælge det rigtige interval mellem vinduespudsningerne. For dine vinduer bliver ikke nær så hurtigt beskidte, hvis du bor midt inde i Munkeparken, som hvis du bor ude ved Tønder Landevej. Det har sparet vores kunder for mange penge gennem årene.

Det har vores særlige vinduespudsersystem også. Det gør det muligt for os at pudse høje glasfacader, vinduer på første og anden sal, samt høje skilte, solceller og andre større ting fra jorden. Derved slipper du både for, at vi skal stille stiger op eller leje en dyr lift.

Så kontakt Hjertmann Service med det samme – og slip for nogensinde at skulle lege vinduespudser i Løgumkloster igen.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!