Find en vinduespudser i Nordborg

Er du træt af beskidte eller stribede vinduer, er den bedste løsning at finde en vinduetpudser i Nordborg, hvis det er der, du bor. Med Hjertmann Service får du pudset vinduerne hurtigt med et professionelt resultat – og får glæde af de over 20 års erfaring, Hjertmann har med netop vinduespudsning. Så vil du gerne have rene vinduer i Nordborg, ringer du bare til os!

Åh nej, skal de nu pudses igen. De fleste har et lidt anstrengt forhold til vinduespudsning, fordi de alt for godt ved, at de oftest ender med et stribet resultat, der måske først bliver opdaget den dag, solen står på og huset er fyldt med gæster. Så skal du endnu en gang høre på din mors eller svigermors belæring om, hvordan man pudser vinduer uden striber.

Vinduespudsning uden striber og helligdage i Nordborg

Orker du ikke at høre mere om stribede vinduer, så lad dog Hjertmann Service tage sig af vinduespudsningen. Vi har pudset vinduer i over 20 år. Så når vi har været der, bliver der ingen striber eller helligdage, der kan irritere dig.

Samtidig har vi prøvet stort set alt, hvad man kan komme ud for af udfordringer som vinduespudser. Vi har også prøvet at pudset vinduer under alle mulige vilkår, forhold og påvirkninger fra det omkringliggende miljø. Så vi ved, hvordan man gør og hvor tit, der er brug for vinduespudsning. For der er stor forskel på, hvor beskidte dine vinduer bliver, alt efter om du bor ud til en befærdet vej, ved havet, i et parcelhuskvarter eller ude på landet.

Vi holder, hvad vi lover – og kommer til tiden

Men faktisk er kvaliteten af vinduespudsningen ikke det vigtigste, vi har lært i løbet af de 20 år, vi har pudset vinduer for folk. Nej, det er at overholde vores aftaler, komme til tiden og holde det, vi har lovet.

For glipper en aftale, glemmer vi noget eller er der noget andet, som går galt, giver det kunden en dårlig oplevelse. Og tit skal der kun en enkelt dårlig oplevelse til, før du som kunde begynder at overveje, hvorvidt du skal vælge en anden vinduespudser.

Netop derfor er der rigtig mange kunder, vi er kommet hos i mange år – og steder, hvor vi er ”gået i arv”, når huset er blevet solgt og de nye ejere har fået os anbefalet af de gamle. Vores pligtopfyldende og punktlige tilgang til arbejdet har givet os et ry som den pålidelige vinduespudser i Nordborg, hvor en aftale er og bliver en aftale. Basta!

Få det bedste tilbud på vinduespudsning i Nordborg

Så hvorfor ikke også bruge os som vinduespudser i Nordborg? Vi pudser vinduer for både private, institutioner og firmaer og giver en ekstra god pris, hvis du laver en fast aftale med os. Så kommer vi som aftalt efter det interval, der passer til rengøringsbehovet for dine vinduer.

Så vil du have et tilbud fra en aftaleholdende og pligtopfyldende vinduespudser i Nordborg, så udfyld formularen her på siden. Vi svarer inden for 48 timer. Eller ring til os eller send en mail. Så finder vi ud af, hvor meget det vil koste hos jer, hvis vi skal pudse jeres vinduer.  

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!