Behov for en vinduespudser i Rødekro

Der er ikke meget ved selv at lege vinduespudser i Rødekro eller andre steder i Sønderjylland for den sags skyld. For selv om det ser legende let ud, når en professionel vinduespolerer klare pudsningen, finder du hurtigt ud af, at det faktisk ikke er så let endda. Men hvorfor er naboernes vinduer så altid pæne og nypudsede? Den hemmelighed finder du ud af her. For de har højst sandsynligvis Hjertmann Service til at klare vinduespudsningen. Det kan vi også hos dig!

Vinduespudsningen er nok den rengøringstjans, som de fleste udsætter så længe som muligt. Ja, faktisk får de fleste det ikke gjort, før det virkelig er tvingende nødvendigt, hvis de skal kunne se ud ad vinduerne. Det gør det kun endnu sværere at få et ordentligt resultat.

Helt så slemt bliver det nok aldrig hjemme hos dig. Men alligevel er vinduespolering nok ikke noget, du er helt vild med at få gjort. For det er nemt at få lavet striber og eller komme til at lave en helligdag – altså springe noget over, f.eks. et hjørne af vinduet.

Den slags viser sig naturligvis først, den dag solen skinner og du har familie og venner bænket om kaffe- eller madbordet. For netop i direkte sollys ses den slags med ubehagelig tydelighed. Og der skal nok være en eller anden bedrevidende sjæl, der gør dig opmærksom på fadæsen. Det efterfølges så oftest af et længere foredrag om, hvordan du i stedet skulle have pudset vinduer.

Tja, så blev hyggen spoleret – i hvert fald for dig.

Få en vinduespudser til Rødekro med 20 års erfaring

I stedet for at belære dig om hvordan du pudser vinduer, vil vi hellere fortælle dig hemmeligheden om, hvorfor så mange af naboernes vinduer altid ser så flotte og nypudsede ud. De har nemlig en fast aftale med os hos Hjertmann Service om at komme at pudse vinduer.

Flere af dem har vi haft som kunder i de lidt over 20 år, vi har sørget for vinduespudsning i Rødekro og resten af Sønderjylland. Det fortæller os, at vi må gøre noget rigtigt – og vi tror ikke kun, det handler om selve vinduespudsningen.

For rene vinduer er ikke den eneste del af leverancen. Det handler også om at være en vinduespudser, der er til at stole på, og som kommer til tiden – hverken for sent, men så sandelig heller ikke for tidligt. Begge dele kan være lige ubelejligt. Samtidig handler det om at give besked, hvis noget kommer i vejen.

Netop at holde tiden og kommunikere med kunderne er noget, vi er gode til hos Hjertmann Service – og det er efter vores mening lige så vigtigt som rene vinduer.

Vi polerer alt for alle på abonnement

Vores store erfaring kommer også på banen, hvis du vil tegne en fast aftale på at få pudset vinduer af os. For vi ved nøjagtigt, hvor tit vi skal komme, for at du altid har pæne og nypudsede vinduer. Det gælder, uanset om du bor lige ud til Hellevadvej eller et sted inde i Byskoven eller på Nørager.

Ude ved hovedvejen er der oftere brug for en vinduespudser end inde i parcelhuskvartererne. Den lille forskel har sparet vores kunder for mange penge gennem årene.

Vi pudser ikke kun for private. Også firmaer, butikker og institutioner kan få pudset vinduer, solceller, skilte og alt muligt andet, der har behov for regelmæssig polering. Så kontakt Hjertmann Service med det samme og få klarsyn for alle pengene.

 

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!