Mangler du en vinduespudser i Skærbæk?

Fået Hjertmann Service til at klare vinduespoleringen i Skærbæk. Her har mange været med lige siden starten, og vi har også tid i kalenderen til at klare dine vinduer. Så kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med at give dig klarsyn for alle pengene.

Du skal ikke have pudset vinduer i mange minutter, før det går op for dig, at det faktisk slet ikke er så nemt, som det ser ud, når en professionel vinduespudser først går i gang. For der skal ikke meget til, får der kommer striber, løberande eller opstår helligdage, du ikke lige får opdaget på grund af lysreflekser eller lignende.

Alle fejlene har det også med at putte sig, lige til den dag du har hele familien til kaffebord. Så står de pludselig tydeligt frem i sollyset, så du kan sidde der og være til spot og spe for alle familiens kloge hoveder. Er du heldig, siger de ingenting… Er du ikke, bliver det hurtigt en laaaang eftermiddag.

Sæt en professionel vinduespudser på sagen i Skærbæk

Vil du helt undgå besværet med at slæbe vand, trappestige, pudsegrej og vinduesspray med rundt langs hele huset, kan du i stedet overlade vinduespoleringen til en fagmand. Her kommer der anderledes fart over feltet, og resultatet er helt og aldeles plet-, stribe- og helligdagsfrit.

Vælger du os hos Hjertmann Service til at klare opgaven, skal du heller ikke bekymre dig om blomsterbedene foran huset, eller om vi ridser muren med stigen, når vi skal pudse vinduer udvendigt i gavlen eller på førstesalen.

Vi kan klare vinduespudsningen fra jorden ved hjælp af vores særlige vinduespudserudstyr. Det kan nå højt op. Derfor kan vi også klare store glaspartier i butikscentre eller firmadomiciler, samt vinduerne flere etager i vejret uden at komme med høje stiger eller leje dyre lifte.

Vinduespudsning til tiden i Skærbæk

Som allerede nævnt har flere af vores kunder i Skærbæk brugt os i mere end de 20 år, vi har pudset vinduer i det Syd- og Sønderjyske område. Det borger for kvaliteten af vores arbejde – men også for noget helt andet: Vinduespudsernes vigtigste konkurrenceparameter!

Og hvad er det så? Jo, det handler om punktlighed og god kommunikation. For hos Hjertmann Service kommer vi altid til tiden. Hverken for tidligt eller for sent – og begge dele er jo sådan set lige slemt i vores branche.

Samtidig giver vi besked, hvis vi bliver forsinkede. Så ved du, hvad du har at rette dig efter, og skal ikke gå og gæve for, om vi nu kommer som aftalt.

Vinduespolering på abonnement

Vi kan sørge for, at du altid har rene ruder. Ud fra vores store erfaring med vinduespudsning kommer vi med en tidsplan for, hvor tit du skal have pudset vinduer. For der er nemlig stor forskel på, hvor hurtigt vinduerne bliver beskidte, alt efter om du bor ud til landevejen eller et sted inde i fulgekvarteret eller ude i Nørremarken.

Derfor behøver der ikke nødvendigvis altid at være præcis 4 uger mellem hver vinduespolering. Nogle kan klare sig med hver anden måned, og andre har behov for at få pudset vinduer hver 3 uge. Så tal abonnement på vinduespudsning med os og få altid rene vinduer til en god pris.

Vi pudser vinduer for alle

Vi pudser vinduer hos alle. Både private, firmaer, butikker og institutioner. Har du solceller på taget eller facade- eller andre skilte, kan vi også pudse dem.

Så kontakt os allerede i dag! Så kan vi finde ud af, hvornår vi skal komme og pudse vinduer hos dig i Skærbæk.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!