Skal du bruge en vinduespudser på Sydals? Så tag fat i Hjertmann Service

Har du selv forsøgt dig som vinduespudser på Sydals, kender du alt til de udfordringer, du får, hvis du vil have en perfekt vinduespolering. For det er meget sværere, end det ser ud, når en professionel vinduespudser svinger svaberen. Efter du selv har forsøgt dig, spekulerer du sikker på, hvorfor så mange husstande i Sydals kommune har så flotte vinduer. Det får du svaret på her: De ringer til Hjertmann Service. Så kommer vi og klarer vinduespudsningen for dem. Det kan vi også gøre for dig!

Selvfølgelig kan du spare penge på at pudse dine vinduer selv. Men det er både besværligt, bøvlet og tager lang tid, hvis du ikke har det rette håndelag.

Samtidig ender du oftest ufrivilligt at gøre dig selv til det ubehagelige centrum for snakken under den næste familiesammenkomst derhjemme. For selvfølgelig viser striber og helligdage i vinduespudsningen sig naturligvis først, den dag hele familien sidder bænket om kaffebordet og kigger ud ad de solbeskinnede vinduer. Og netop på grund af sollyset træder de fejl og mangler ved din vinduespolering, der er så lette at lave, frem med ubehagelig tydelighed.

Resultatet er oftest, at en eller anden velmenende sjæl – oftest din mor, svigermor eller en gammel onkel – bruger en stor del af sammenkomsten på at belære dig om, hvordan du rent faktisk skulle have gjort. Det bliver en tåkrummende lang eftermiddag.

Vælg en vinduespudser på Sydals med over 20 års erfaring

Havde du bare gjort som mange af dine naboer, havde du sluppet for at skulle lægge øre til både nedsættende kommentarer og velmenende tips til vinduespudsningen. For netop i Sydals Kommune har vi altid haft rigtig mange kunder hos Hjertmann Service.

Flere af dem har været med lige siden vi startede for lidt over 20 år siden. Det kunne jo tyde på, at vi er rigtig dygtige til at pudse vinduer – og det er vi også. MEN der er noget andet, som vi også er dygtige til. Det mistænker vi rent faktisk for at være hovedårsagen til, at så mange kunder beder os om at pudse vinduer år efter år.

Vi kommer til aftalt tid og giver besked, hvis der kommer noget i vejen. For er du vinduespudser, er det lige så slemt at komme for tidligt, som det er at komme for sent. Tænk bare på de pinlige situationer, der kan opstå, hvis du ikke har nået at få tøj på, inden vi begynder at pudse vinduerne ind til soveværelset. Det bliver hurtigt mere pinligt, end hvis vi var kommet for sent.

Rettidig vinduespudsning i Sydals commune

Et af de andre trick, som dine naboer bruger, er at tegne en fast aftale med os om at komme og pudse deres vinduer. Så kommer vi lige præcis, når det er tid til at få pudset vinduer. Hvor tit afhænger nemlig af, hvor du bor. For vinduerne bliver hurtigere beskidte, hvis du bor ud til vandet ved Mommark, end hvis du bor længere inde i landet, f.eks. ind i et af parcelhuskvarterende i Høruphav eller de nyere kvarterer i Tandslet.

På grund af vores store erfaring med vinduespudsning, kan vi nemt se, hvor tit vi skal komme og pudse dine vinduer, for at de altid er lige så pæne og flotte som dine naboers. Det har sparet vores kunder for mange penge over årene.

Vi pudser også for firmaer og institutioner

Hos Hjertmann Service pudser vi ikke kun vinduer for private. Vi kommer også i mange institutioner, hos firmaer og i butikker. Og skulle der være flere etager eller store glasfacader, er det heller ikke noget problem. Vi kan nemlig pudse vinduer i højden uden brug af hverken stige eller dyr lift.

Samtidig kan vi også pudse solceller, skilte og alt det andet I har, der kræver en flot og effektiv polering.

Så kontakt Hjertmann Service med de samme – og slip for mere bøvl med vinduespudsningen.

Bliv kontaktet:

Ønsker du at blive kontaktet angående et konkret tilbud kan du udfylde formularen. Vi kontakter dig indenfor 48 timer.

Kontakt os:

Du kan altid kontakte os direkte på telefon eller per e-mail for at afklare spørgsmål, få et tilbud eller andet.

Telefon: 22 44 37 77
Mail: kontakt@hjertmannservice.dk

Jeg vil gerne ringes op!